Bericht versturen
Thuis Nieuws

Hoe te om statorrol te kiezen die machine opnemen

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben m/c van ander bedrijf in China genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van Nide-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

De stator windende machine heeft me in perfecte voorwaarde bereikt. Werk zeer goed, zeer het tevreden met de aankoop

—— Kapil Agarawal

NIDE controleerde en zorgvuldig verstrekte snel geschikte die motor productieoplossingen op mijn technische vereisten worden gebaseerd

—— Koo

Bedrijf Nieuws
Hoe te om statorrol te kiezen die machine opnemen

Er zijn verscheidene type van rol opnemend machines, automatisch type, semi-autotype en horizontaal type. Het zou verwarrend kunnen zijn voor klant om de correcte machine te kiezen.

 

Normaal recommed wij volledig automatische typerol opnemend machine voor stators met een hoge productie, kan het rol en wig in statorgroeven automatisch opnemen, om beroepsbevolking en tijd te besparen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om statorrol te kiezen die machine opnemen  0

 

Voor stators met veel modelaantallen en laag volumevereiste, stellen wij voor om semi-auto de toevoegingsmachine van de typerol te gebruiken. wegens de verschillende groottemotoren, zal de het bewerken verandering een probleem en een kosten verloren tijd zijn. De semi-auto de toevoegingsmachine van de typerol kan dit probleem efficiënt oplossen. En het neemt slechts 5~8 min aan verandering het bewerken, ongeveer 1/4 keer van de tijd voor automatisch type één.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om statorrol te kiezen die machine opnemen  1

 

Voor grote en zware groottestators, zal de horizontale typestator die opnemend machine een beste kiest zijn winden. Er is een speciale steun voor het laden van en het leegmaken van stators, die voor exploitant tijdens productie gemakkelijk zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om statorrol te kiezen die machine opnemen  2

Bartijd : 2016-10-10 16:35:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Herbert

Tel.: 0086-15067409300

Fax: 00-86-057487295637

Direct Stuur uw aanvraag naar ons