Bericht versturen
Thuis Nieuws

Verscheidene vormen van motorstator het winden

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben m/c van ander bedrijf in China genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van Nide-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

De stator windende machine heeft me in perfecte voorwaarde bereikt. Werk zeer goed, zeer het tevreden met de aankoop

—— Kapil Agarawal

NIDE controleerde en zorgvuldig verstrekte snel geschikte die motor productieoplossingen op mijn technische vereisten worden gebaseerd

—— Koo

Bedrijf Nieuws
Verscheidene vormen van motorstator het winden

Verschillende vormen van motorstatorwikkeling

 

De structuur van de motorstatorwikkeling is hoofdzakelijk verdeeld in de volgende typen:

 

(1).De statorwikkelingen vormen magnetische polen om te onderscheiden

De statorwikkeling vormt de relatie van het werkelijke aantal magnetische polen volgens het aantal magnetische polen van de motor en de verdeling van de wikkelingen.Het kan worden onderverdeeld in twee typen: het voor de hand liggende pooltype en het gemeenschappelijke pooltype.

 

1. Uitspringende poolwikkeling

In de uitspringende poolwikkeling vormt elke (groeps)spoel een magnetische pool en is het aantal wikkelingen (groepen) gelijk aan het aantal magnetische polen.

Om in de uitspringende poolwikkeling de magnetische polen N en S van elkaar te scheiden, moet de richting van de stroom in de twee aangrenzende spoelen (groepen) tegengesteld zijn, dat wil zeggen de verbindingsmethode van de twee aangrenzende spoelen ( groepen) moet aan het einde zijn Sluit het staarteinde en het hoofdeinde aan op het hoofdeinde (elektrische terminologie is "staartverbinding, kopverbinding"), dat wil zeggen omgekeerde verbinding in serie.

 

2. Unipolaire wikkeling

Bij een enkelpolige wikkeling vormt elke (groeps)spoel twee magnetische polen en is het aantal spoelen (groepen) van de wikkeling de helft van het aantal magnetische polen, omdat de andere helft van de magnetische polen wordt gevormd door de lijnen van magnetische kracht gegenereerd door de spoelen (groepen).

Bij enkelpolige wikkeling is de polariteit van de magnetische pool gevormd door elke spoel (groep) hetzelfde, dus de stroomrichting in alle spoelen (groep) is hetzelfde, dat wil zeggen de verbindingsmethode van twee aangrenzende spoelen (groepen) zou moeten zijn Het staarteinde is verbonden met het kopeinde ("staartverbinding" in elektrotechnische terminologie), dat wil zeggen seriële verbinding.

electric-motor-stator-winding.jpg

(2).Maak onderscheid tussen de vorm van de statorwikkeling en de methode om de spoel in te brengen

Statorwikkelingen kunnen worden onderverdeeld in twee typen, gecentraliseerd en gedistribueerd, volgens verschillende spoelwikkelingsvormen en ingebedde bedradingsmethoden.

 

1. Gecentraliseerde wikkeling

Geconcentreerde wikkelingen bestaan ​​over het algemeen uit slechts één of meerdere rechthoekige framespoelen.Na het opwinden wordt het omwikkeld en gevormd met garenband en vervolgens ingebed in de ijzeren kern van de opvallende magnetische pool nadat het is ondergedompeld en gedroogd.De bekrachtigingsspoelen van gelijkstroommotoren, motoren voor algemeen gebruik en de hoofdpoolwikkelingen van enkelfasige gearceerde poolmotoren gebruiken allemaal dit type wikkeling.

 

2. Gedistribueerde wikkeling

De stator van de motor die gedistribueerde wikkeling gebruikt, heeft geen convexe poolpalm en elke magnetische pool is samengesteld uit een of meerdere spoelen die volgens een bepaalde regel zijn ingebed en bedraad om een ​​spoelgroep te vormen.Volgens de verschillende vormen van ingebedde bedrading, kunnen gedistribueerde wikkelingen in twee typen worden verdeeld: concentrisch en gestapeld.

 

A.Concentrische wikkelingen Concentrische wikkelingen zijn verschillende rechthoekige spoelen van verschillende afmetingen in dezelfde spoelgroep, die één voor één zijn ingebed en gerangschikt in een rugvorm volgens dezelfde middenpositie.Concentrische wikkelingen zijn verdeeld in enkellaags en meerlagig.Over het algemeen gebruiken de statorwikkelingen van enkelfasige motoren en sommige driefasige asynchrone motoren met laag vermogen dit type.

B.Gestapelde wikkelingen Gestapelde wikkelingen zijn alle spoelen van exact dezelfde vorm en grootte (behalve enkele en dubbele windingen), elke sleuf is ingebed met één spoelzijde en het uiteinde van de sleuf is één voor één gestapeld en gelijkmatig verdeeld.Gestapelde wikkelingen zijn onderverdeeld in enkellaags stapelen en dubbellaags stapelen.Slechts één spoelzijde ingebed in elke sleuf is een enkellaags gestapelde wikkeling, of een enkellaagse wikkeling genoemd;elke sleuf met twee spoelranden (bovenste en onderste) van verschillende spoelgroepen ingebed in een dubbellaagse wikkeling of dubbele stapelwikkeling.Gestapelde wikkelingen zijn onderverdeeld in gekruiste bedradingsopstellingen met enkele en dubbele windingen en gemengde bedradingsopstellingen met één of twee lagen als gevolg van verschillende veranderingen in de ingebedde bedradingsmethoden;bovendien worden de ingebedde vormen van de wikkeluiteinden kettingwikkelingen en mandwikkelingen genoemd.In feite zijn het allemaal gestapelde wikkelingen.Over het algemeen gebruiken de statorwikkelingen van driefasige asynchrone motoren gestapelde wikkelingen.

motor-stator-coil-winder.jpg

NIDE mechanische biedt verschillendemotorstatorwikkelmachines,inclusief automatische statorwikkelmachines, halfautomatische motorstatorwikkelmachines, statorwikkelmachines met één station, statorwikkelmachines met meerdere stations, 2-polige motorstatorwikkelmachines en molti-poles statorwikkelmachine, eenfasige motorstatorwikkelmachine, 3 fase motor stator wikkelmachine, inductiemotor stator wikkelmachine,borstelloze DC-motor statorwikkelmachine, universele motorstatorwikkelmachine, enz.

stator-coil-winding.jpg

Bartijd : 2020-09-03 11:42:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Herbert

Tel.: 0086-15067409300

Fax: 00-86-057487295637

Direct Stuur uw aanvraag naar ons